Liefdesupdate juli

Gerommel in Hollywood. Alle belangrijke break-ups en hook-ups van deze zomer op een rij.

Als Hollywoodster kun je natuurlijk niet te lang aan één liefde blijven hangen. Omdat wij ’t ook haast niet meer bij kunnen houden: een opsomming.

 

DE STEKKER ERUIT
Kate Bosworth en Alexander Skarsgård zijn uit elkaar! Na bijna twee jaar houden de True Blood-hunk en de 21-actrice het voor gezien. Dit betekent dat de Zweedse hottie weer op vrijgezelle voeten rondloopt. Bronnen beweren aan Us Weekly dat de twee zelfs al een tijdje uit elkaar zijn en dat het een wederzijdse beslissing was.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Maar het kan erger. Zoals de trouwerijen en verlovingen die op de klippen liepen bijvoorbeeld. We noemen Jesse James en Kat Von D die hun verloving afbliezen. Kristin Cavallari (The Hills) die al bijna in haar trouwjurk bij het altaar stond, toen husband-to-be Jay Cutler koude voeten kreeg en haar dumpte. En last but not least: Jennifer Lopez en Marc Anthony. Het latino-koppel zette deze maand na zeven jaar een punt achter hun huwelijk.

Meest gelezen

 

Het gaat de getrouwde Lily Allen gelukkig allemaal weer voor de wind >

 

KERSVERSE KOPPELS
Met zoveel single knapperds in Hollywood onstaan er gelukkig ook weer veel gloednieuwe setjes. Nu al legendarische liefdeskoppels zijn: Ryan Reynolds en Charlize Theron, Blake Lively en Leonardo DiCaprio (ja, echt!) en Emma Roberts en Chord Overstreet (Glee-acteur).

 

Wie zouden er voor de eeuwigheid zijn?

 

Lees hier de liefdesupdate van vorige maand (George Clooney is weer single!) >