Kirsten Dunsts vakantiealbum

Soms word je ergens gewoon heel erg bij van: de vakantiefoto’s van Kirsten Dunst bijvoorbeeld.

Men neme: Kirsten Dunst, een vakantie in Frankrijk, haar vriendje Jason Boesel, zijn band Jenny and Johnny, hun tour door Frankrijk en een zak vol kleding van Opening Ceremony. Resultaat: een bende jolige vakantiekiekjes van de happy bunch.

 

ON TOUR MET DE BAND
Kirsten heeft ’t maar voor elkaar: hubby Jason Boesel drumt namelijk in de band Jenny and Johnny, die deze zomer door Frankrijk tourde. Madame ging een paar weken mee on the road met de muzikanten. Een gezellige bende zo te zien, de groep improviseerde een vakantiefotoshoot in elkaar, gekleed in Reyn Spooner for Opening Ceremony-items.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Dit draagt Kirsten ook allemaal >

 

OPENING CEREMONY
Het label is geliefd bij menig celeb (o.a. Chloë Sevigny en dus Kirsten Dunst), maar helaas (nog) niet verkrijgbaar in Nederland. Opening Ceremony sloeg de handen ineen met Reyn Spooner – een modelabel uit Hawaii – met als resultaat een collectie vol jurkjes, shirts en rokjes met iconische Hawaii-shirt-prints. Ideaal voor in de vakantiekoffer van Dunst en consorten. Aloha!

Meest gelezen

 

Bekijk hier alle vakantiekieks die Jason zelf van Kirsten en the gang schoot. Ah, en dan doen we er ook meteen een lekker zomers nummer van Jenny and Johnny bij.

 

Ga jij nog op vakantie? Deze items moeten je koffer in >

 

JENNY AND JOHNNY - BIG WAVE