Louis Vuitton interieurboek

Van sommige dingen worden we heul hebberig. Het nieuwste boek van Louis Vuitton gaat ook, hop, op ons verlanglijstje.

Dat architectuur en mode prima samengaan bewijst Louis Vuitton nog maar eens. In het nagelnieuwe boekwerk van het modehuis, Louis Vuitton: Architecture and Interiors, worden we overspoeld met talloze illustraties, ongepubliceerde schetsen en interviews.

 

Ook komen Vuittons winkelontwerper Peter Marino en de befaamde architecten Christian de Portzamparc en Jun Aoki uitgebreid aan het woord. Smullen dus.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Louis’ nieuwe leesvoer telt maar liefst 304 pagina’s en er zal ook een limited edition komen in monogram cases van goud, zilver en koper. Vanaf oktober kun je de gewone versie voor € 60 kopen en de limited edition gaat voor € 125 de markt op.

 

Ook op de boekenplank: Tavi’s dagboek en de modepil van modeontwerpster Celia Birtwell >

 

GRACE CODDINGTON AUTOBIOGRAFIE
Grace Coddington, de roodharige creatief directeur van de Amerikaanse Vogue, komt met een autobiografie. Ze sloeg hiervoor de handen ineen met de voormalige hoofdredacteur van de Men’s Vogue, Jay Fielding.

 

Het boek zal o.a. gaan over Coddingtons modellencarrière tijdens de swinging sixties in Londen, het auto-ongeluk dat haar leven compleet veranderde en haar carrière in de modewereld. Hebben!

 

Pssst… Kate Moss pent ook een onthullende autobiografie >