Alexa Chung weer single

Model slash presentatrice Alexa Chung is weer op vrijgezelle voeten. De Britse en Arctic Monkeys-frontman Alex Turner zijn niet langer een setje.

Na vier jaar zette het beroemde stel een dikke punt achter hun relatie. Het rommelde volgens bronnen al langer tussen de twee. Zo waren Alexa en Alex vorige maand allebei in Londen voor het iTunes Festival, maar werden ze niet samen gezien. De 27-jarige Alexa ontkende toen nog dat ze weer vrijgezel was, maar nu is de aap dan toch uit de mouw.


LEEG LIEFDESNESTJE
Zo pakte het model afgelopen week haar spullen uit het gezamenlijke liefdesnestje in het New Yorkse Williamsburg, terwijl de 25-jarige Alex op tour was met zijn band.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Gerommel in Hollywood. Alle break-ups en nieuwe koppels op ’n rij >


‘Alexa heeft al haar spullen verhuisd en concentreert zich nu op haar Amerikaanse televisiecarrière,’ verklaart een insider aan de Daily Mail. ‘Alex is een tour aan het plannen door Engeland. Ze zijn allebei erg druk en uit elkaar gegroeid, maar ze wilden het nieuws nog stil houden.’


Alexa’s woordvoerder bevestigd de break-up: ‘Jammer genoeg zijn Alexa en Alex uit elkaar. Desondanks blijven ze nog wel close.’