Was Amy Winehouse verloofd?

De roddelmolen rondom Amy Winehouse staat maar niet stil. De laatste geruchten op een rij.

Meest gelezen

AMY VERLOOFD?
Als we de Britse tabloidkrant The Sun mogen geloven kreeg Amy een paar weken voor haar dood van vriendlief Reg Traviss een ring omgeschoven. Een diamanten verlovingsring welteverstaan. De overleden zangeres zou dolverliefd ‘ja’ hebben gezegd tegen de 35-jarige filmregisseur.

 

‘Reg vroeg Amy en natuurlijk zei ze ‘ja’,' klapt een bron uit de school aan The Sun. ‘Ze wilde niets liever dan z’n vrouw zijn en een gezin beginnen. Ze wilde zo graag van haar demonen af.’

Advertisement - Continue Reading Below

 

Het koppel was twee jaar samen en was van plan om volgend jaar te trouwen. ‘Amy was enorm gedreven om zichzelf weer op het juiste pad te krijgen. De verloving maakte haar zelfs nog zekerder.’ Aldus de loslippige insider aan The Sun.

 

Ook Amy’s vader Mitch zag het wel zitten als de twee in het huwelijksbootje zouden stappen. ‘Amy vond echte liefde bij Reg,’ vertelde vader Winehouse tijdens Amy’s crematie. ‘Hij hielp haar met haar problemen en Amy keek erg uit naar hun toekomst samen. Ze was gelukkiger dan ooit.’

Meest gelezen


ADOPTEREN?
Ook nog het noemen waard: Amy’s in het verschiet liggende moederschap. Naar verluidt wilde de zangeres vlak voordat ze overleed de 10-jarige Dannika Augustine, die op St. Lucia woont, adopteren. De zangeres bezocht het Caribische eilandje vaak voor lange tijd om aan haar album te werken en had inmiddels een sterke band met het meisje en haar familie.

 

Amy Winehouse overleed vorige week zaterdag in haar Londense appartement >


‘Amy was als mijn moeder. Ik noemde haar mam en zij noemde mij haar dochter,' verklaart Dannika aan The Sunday Mirror. ‘Amy was fantastisch en ik keek er erg naar uit om met haar in Londen te wonen. Ik kan niet geloven dat ze er niet meer is. Dit is het ergste dat mij is overkomen.’

 

De plannen gingen blijkbaar zo ver dat Dannika's oma al had ingestemd met de adoptie. ‘Amy wilde zo graag een kind. Als ze niet was overleden dan zou ze zeker de adoptieprocedure hebben voltooid.’ Aldus oma Marjorie aan The Sunday Mirror.

 

Amy’s woordvoerder verklaart echter aan het Amerikaanse TMZ dat er niets van waar is: ‘Ik denk dat Amy haar misschien heeft ontmoet op St. Lucia, maar ze was echt niet van plan om haar te adopteren.' Zo, is dat ook weer uit de wereld.

 

FRED PERRY X AMY UITVERKOCHT
De collectie van Amy Winehouse voor Fred Perry is nagenoeg uitverkocht. De ontwerpen gingen wereldwijd de afgelopen week als warme broodjes over de toonbank. Amy verbond zich eind 2010 aan het kledingmerk nadat ze veelvuldig in de shirts van Fred Perry tijdens optredens werd gespot.

 

Komt het derde album van Amy Winehouse binnenkort uit? >

 

De nagelnieuwe collectie van Amy Winehouse voor Fred Perry van de komende winter was al voor haar dood afgerond. De ontwerpen komen waarschijnlijk gewoon in de rekken te hangen, mits haar familie hier toestemming voor geeft.

 

AFKICKKLINIEK
Over Amy’s familie gesproken, vader Mitch wil een afkickkliniek ter nagedachtenis aan Amy starten. Gisteren vroeg hij de Britse regering om hulp voor de kliniek die hij wil opzetten voor tieners die verslaafd zijn, maar zich geen dure privékliniek kunnen veroorloven.

 

‘We hebben in geen tijden een rehab centre gehad voor tieners, dat is bizar!’ laat Mitch in een verklaring weten. Vader Winehouse sprak gisteren zelfs met leden van het Britse parlement over het plan en het ziet er naar uit dat het idee inderdaad wordt doorgezet. Wij zijn nu al benieuwd naar de naam voor de kliniek. The Amy Wine House wellicht?