Liefdesupdate: Emma, Naomi en Scar Jo

De vlinders vliegen je om de oren in Hollywood. De fonkelnieuwe sterrenkoppels op een rij.

Meest gelezen

EMMA WATSONS NIEUWE VLAM
Emma Watson ruilt haar toverstafje in voor een kersverse liefde. De 21-jarige actrice werd kussend op straat met tegenspeler Johnny Simmons in Los Angeles gespot. De twee werken samen aan de film The Perks Of Being A Wallflower, waar de vlam flink in de pan is geslagen.

 

Verwacht van Emma’s nieuwste filmrol dan ook geen zoete Harry Potter-scènes, deze verfilming van een boek gaat over drugs, seks, zelfmoord en homoseksualiteit. En ook Hermeliens, uhm, Emma’s nieuwste lief is allesbehalve zoet. De 24-jarige Johnny mocht al meerdere keren mee naar het politiebureau en verscheen als drugsverslaafde en in gewaagde seksscènes op het grote scherm. Ach, saai is ‘ie in ieder geval niet.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Emma verscheen vorige jaar nog in de videoclip van ex George Craig >

 

De twee werden in juni ook al samen gespot tijdens de MTV Movie Awards, maar Emma’s woordvoerder ontkende toen nog dat ze meer dan collega’s waren. Beetje flauw, aangezien meerdere oogjes zagen hoe Johnny tijdens de afterparty niet van Emma’s bottom kon afblijven.

 

Emma’s eerdere veroveringen zijn o.a. zakenman Jay Barrymore – acht jaar ouder dan de actrice – en zanger slash Burberry-model George Craig.

Meest gelezen

 

In mei volgend jaar kunnen we de vonken tussen Emma Watson en Johnny Simmons zien overspringen in The Perks Of Being A Wallflower.

 

NAOMI CAMPBELL ZWANGER?
Heerlijk gerucht: Is Naomi Campbell verloofd én zwanger? Het is ietwat uit de lucht gegrepen, maar losse tongen beweren dat Naomi Campbell en vriendlief Vladislav Doronin in het huwelijksbootje stappen en samen een kleine krijgen.

 

Was Amy Winehouse ook verloofd? >

 

Roddels over een verloving tussen de twee circuleren al jaren – zo zou het koppel afgelopen november in de immens grote Luxortempel in Egypte trouwen –, maar aangezien Naomi’s Russische lief nog getrouwd is, wacht het model nog steeds op een ring.

 

Of toch niet? Zo werd het 41-jarige model gespot met een ferme diamanten ring en zou ze hebben gesproken over een bun in the oven… Haar ‘verloofde’ – die ook wel de ‘Donald Trump van Rusland’ wordt genoemd – liet vervolgens op vakantie voor een whopping € 58.000 aan vuurwerk aanslepen. Volgens insiders om het grote nieuws te vieren. Smullen!

 

SCAR JO & RYAN WEER SAMEN?
Scarlett Johansson en Ryan Reynolds zijn pas vijf weken officieel gescheiden, maar schijnen toch niet zonder elkaar te kunnen. Het ex-Hollywoodkoppel werden een maand geleden tijdens een intiem etentje gespot en sindsdien zou het vuur weer flink zijn aangewakkerd.

 

Aan Star Magazine verklapt een praatgrage bron dat Scarlett haar ex nu constant sms’t en belt en wil het stel ‘t weer samen proberen. Dat zou dan ook de reden dat Ryan actrice Charlize Theron onlangs aan de kant zette na twee maanden samen. Ook Scar Jo’s romance met acteur Sean Penn liep onlangs op de klippen.

 

Ook in juli rommelde het in Hollywood. Alle break-ups en kersverse stellen op ‘n hoop >