Kate Middleton krijgt kritiek

Oef, Viktor & Rolf en Vivienne Westwood zijn niet gecharmeerd van Kate Middletons gitzwarte eyeliner…

Vivienne Westwood – ook wel de Grande Dame of British Fashion genoemd – steekt haar mening nooit onder stoelen of banken. Dus ook niet over de Duchess of Cambridge. Zo vertelt de roodharige modekoningin aan Sunday Times Magazine dat Kates look ‘gewoontjes’ is en dat ze een probleem heeft met haar make-up. Auch…

 

‘Ik vind dat ze een probleem heeft met haar oogmake-up. De scherpe lijn rondom haar ogen doen haar hard lijken,’ klaagt Westwood aan Sunday Times Magazine. ‘Ze moet ‘m eerder uitvegen of ‘m gewoon niet dragen.’ Dus.

Advertisement - Continue Reading Below


DOORSNEE
En och, ook Kates kledingstijl wordt eens flink door de mangel gehaald. ‘Haar imago komt op mij over als die van een ordinary women. Dus een High Street-shopper. Ik vind dat ze juist een extraordinary women moet zijn, waar ze haar kleding ook vandaan haalt.’ Aldus de 70-jarige ontwerpster aan Sunday Times Magazine.

 

Ook Matthew Williamson is niet gecharmeerd van Kates outfits >

 

VIKTOR & ROLF
Arme Kate, want Vivienne Westwood staat niet alleen. Ook Neerlands trots Viktor & Rolf klagen over Kates maquillage. ‘We zouden haar liever andere make-up en een andere coupe zien dragen,’ mijmert het modeduo aan Grazia Daily UK. ‘Minder eyeliner en minder haar. Dat zou haar natuurlijke schoonheid meer naar boven brengen.’ Vrij pijnlijk voor de Duchess, die al sinds royal wedding voor haar eigen make-up zorgt.

Meest gelezen

 

Kelly Osbourne doet ook nog een duit in het zakje en vertelt aan de Amerikaanse Tonight Show dat het not done is dat Kate haar outfits meerdere keren draagt. ‘In Engeland zeggen ze: ‘Kijk hoe zuinig ze wel niet is!’, alleen om te laten zien aan het Britse volk dat ook de royals lijden onder de recessie. In dit land noemen ze het gewoon een faux pas.’

 

De McQueen-trouwjurk van Kate is nu te bewonderen in Buckingham Palace >