Sex and the City terug op de buis

'n Derde Sex and the City-film én een televisieserie. Of één van de twee? Of toch beide? Fans opgelet, er zijn weer verse geruchten.

Ze maken het wel spannend hoor, die producenten. Nog geen twee weken geleden kopten sites en kranten groots met het nieuws dat er een derde Sex and the City-film in de maak was. Compleet met verse, jeugdige Hollywood-cast (Blake Lively, Emma Roberts, Selena Gomez en Elizabeth Olsen) die een piepjonge Carrie, Samantha, Miranda en Charlotte zouden vertolken. Terug in de tijd dus, naar de jonge jaren van het befaamde kwartet.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Niets is echter minder waar. Of toch wel? De plannen zijn in ieder geval flink omgegooid. De film ligt op de plank, als we de berichten van Daily Mail mogen geloven. (Maar gaat er wél komen, volgens Star Magazine). Reden: Sarah Jessica Parker zou een derde film niet zo zien zitten na de beroerde reacties op SATC 2.

 

DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG

En wat is dan een succesvol alternatief? Een nieuwe televisieserie. (Wij doen vast een vreugdedansje.) Aan SJP de eervolle taak de serie te produceren. 'Men is het er in ieder geval over eens dat een televisieserie de juiste richting is', aldus de bron aan DM. Het is enkel nog aan Darren Star – de bedenker van Sex and the City – om zijn fiat te geven. Wij zeggen: gewoon doen.

 

Well, that's just fabulous. Kunnen we weer opnieuw starten met speculeren. Wordt het een veertig-plus-versie van de serie, gevalletje omroep Max? Of gaan ze, naar het idee van de derde film, eerst terug naar de jeugdige jaren van het viertal, met eerder genoemde cast? Om na de serie af te sluiten met een knaller van een film?

 

Ondertussen in Hollywood... >