Kimberly Stewart krijgt dochter

Beschuit met roze muisjes! Kimberly Stewart is bevallen van een kerngezond meiske.

Dubbel feest! Afgelopen zondag is de 31-jarige Kimberly Stewart op haar eigen verjaardag in Los Angeles bevallen van een dochtertje. Jammer genoeg blijft het nog even gissen naar de naam.

 

Het is het eerste kindje voor de dochter van rocker Rod Stewart. Laatstgenoemde is ook voor de allereerste keer opa geworden en volgens insiders apetrots op de kleine spruit. Zoet!

 

BENICIO DEL TORO

Afgelopen april werd bekend dat Kimberly Stewart een bun in the oven had van niemand minder dan de 44-jarige Benicio del Toro. Een woordvoerder van de acteur liet toen in een verklaring weten dat de twee niet samen zijn, maar dat Benicio ‘erg supportive’ is…

Advertisement - Continue Reading Below

 

De first lady van Frankrijk, Carla Bruni-Sarkozy, is ook zwanger >

 

Eerder had Kimberly S. romances met o.a. Jack Osbourne en Talan Torriero (Laguna Beach). De toen 19-jarige Talan schoof Kimberly na een paar weken al een ring om de vinger, maar een sprookjeshuwelijk kwam er niet. Zoals het Hollywood-koppels betaamt, ging het stel twee weken na het bekendmaken van de verloving al weer uit elkaar.

 

Na de enorme geboortegolf in Hollywood kan Kimberly S. alvast uitjes gaan plannen met o.a. Harper Seven van Victoria Beckham, Bingham Hawn van Kate Hudson, Arthur van Selma Blair en Haven van Jessica Alba.