Lady Gaga’s rechtszaak

Rep en roer: Lady Gaga sleept een bedrijf voor het gerecht.

Tussen het opkomen voor homorechten in het Amerikaanse leger en het creëren van een stel mödische filmpjes door, spant Lady Gaga ook nog even een rechtszaak aan.


Het Amerikaanse bedrijf Excite Worldwide LLC heeft namelijk patent aangevraagd op Lady Gaga’s naam voor een beautylijn. En hoewel het bedrijf natuurlijk best doorheeft dat patent aanvragen op iemand anders naam een tikje vreemd is, zet het stug door. Lady Gaga is natuurlijk ook niet op haar achterhoofd gevallen (alhoewel, niet figuurlijk dan). Maar, feit wil dat de popster patent heeft op zo’n beetje alles (van tatoeages tot paraplu’s), behalve parfum- en beautyproducten. Excite Worldwide LLC dacht haar te slim af te zijn en vroeg patent aan op een zogeheten Lady Gaga By Design-collectie.

Advertisement - Continue Reading Below


EAU DE GAGA
Gaga kan voorlopig haar eigen naam dus niet patenteren wat parfum- en beautyproducten betreft en dat levert haar een zeurende hoofdpijn op. Ondanks de rechtszaak zet Excite Worldwide LLC gewoon vrolijk door. Nu maar hopen dat niemand een eau de Gaga uitbrengt waar zelfs zij zich voor zou schamen…


Lara Stone klapt uit de school over haar drugsgebruik >