Uit elkaar: Leonardo DiCaprio & Blake Lively

Officieel bevestigd: Leonardo DiCaprio en Blake Lively zijn niet meer bij elkaar.

Stop de persen! Hollywood is weer twee knappe singles rijker. Leonardo DiCaprio (36) en Blake Lively (24) hebben een dikke punt achter hun relatie gezet. De woordvoerders van de twee verklaren officieel aan Us Weekly dat het koppel na vijf maanden niet meer samen is. Ze blijven uiteraard ‘goede vrienden’.

 

Gaan Demi Moore & Ashton Kutcher scheiden? >

 

Dat Leo een flinke zwak voor langbenige blondines heeft moge duidelijk zijn. Zo had de Titanic-acteur eerder relaties met Gisele Bündchen en Bar Refaeli.

Advertisement - Continue Reading Below

 

ROMANTISCHE TRIPJES
Afgelopen mei leerde Blake en Leonardo elkaar kennen tijdens de audities voor de film The Great Gatsby. Regisseur Baz Luhrmann gaf de rol van Daisy Buchanan aan Carey Mulligan, maar Blake scoorde wel een kersverse vlam.

 

Leo en de Gossip Girl-actrice maakten al snel samen romantische tripjes naar o.a. Frankrijk en Venetië en och, wat zag het er toch knusjes uit. Helaas was de romance toch geen lang leven beschoren.

 

Blake Lively had eerder een relatie met Gossip Girl-collega Penn Badgley, maar dat liep afgelopen september na drie jaar op de klippen.