Tip: Terry Richardson X Colette

Gespot in de webshop van warenhuis Colette: een special collectie van de hand van fotograaf Terry Richardson!

Terry Richardson heeft het er maar druk mee! De enfant terrible van de fotografie maakte een nieuw boek, ontwierp T-shirts voor Diesel en heeft nu ook een expositie in Colette mét een exclusieve Terry pop-up-store.

 

MUM & DAD
We zijn natuurlijk wel wat gewend van naughty Terry Richardson. Zo is hij niet vies van een beetje blootfotografie – wij noemen een Lady Gaga en Lindsay Lohan. Voor zijn nieuwste project Mum & Dad, geeft hij zichzelf bloot. Don’t worry, niet letterlijk, hij gunt ons een kijkje bij paps en mams. De intieme foto’s, uiteraard in Terry’s onmiskenbare rauwe stijl, zijn gebundeld in het gelijknamige fotoboek en de foto’s zijn op groot formaat te zien bij de speciale expositie in Colette.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Zien: Kate Moss en Terry Richardson stelen >

 

Colette zou Colette niet zijn als ze hier niet meteen een exclusieve collaboratie van zouden maken, en dus is er een Terry pop-up-store bomvol limited edition Terry-spul! Dus, altijd al een iconische Terry Richardson-bril gewild? Die scoor je nu gewoon online, net als Terry toys, tees en meer. Persoonlijke favoriet is het felrode varsity jacket met portret op de borst, hebben!