HTC lanceert Sensation XL met Beats Audio

Mogen we even voorstellen: de HTC Sensation XL. Een nieuwe smartphone die ongetwijfeld de harten van vele muziek- en filmliefhebbers gaat stelen. Afgelopen donderdag werd-ie in het Roundhouse in Londen gelanceerd en wij waren er natuurlijk bij om deze gadget even nader te inspecteren.

Tout journalistiek Europa werd ingevlogen én ondergebracht in de beste hotels – uw ELLE-redacteur kreeg zelfs de bridal suite toegewezen, tja verschil moet er zijn. Líters champagne werden – hips – uitgerukt en de line-up en gastenlijst stonden bommetjevol grote namen. HTC heeft duidelijk hoge verwachtingen van haar nieuwe ‘kindje’. En misschien wel terecht; ook wij waren al snel overtuigd. Oi, wat belooft dit een fijn toestel te zijn.

Advertisement - Continue Reading Below


DE SNUFJES OP ‘N RIJ
Toegegeven: wie houdt van klein zal bedanken. Maar wie gaat voor optimaal beeld én geluid moet vooral even verder lezen. We noemen een 4.7 inch scherm (als we HTC moeten geloven perfect om films op te kijken), de mogelijkheid films te kopen via een eigen digitale videotheek genaamd HTC Watch en een 8 megapixel camera met breedhoeklens om je eigen film- en fotografeerkunsten mee uit te oefenen.

Meest gelezen


BUBBELS EN BEATS
En dan het klapstuk: de geïntegreerde Beats by Dr. Dre-koptelefoon van, juistem, Dr. Dre. Deze beste man houdt zich allang niet meer alleen bezig met rappen en producen. Ook brengt-ie koptelefoons op de markt die beloven de muziek precies zo te laten klinken als de artiest het bedoeld heeft. HTC ging de samenwerking aan door de Sensation XL uit te brengen met exclusief ontworpen lichtgewicht urBeats-koptelefoons, die door het toestel direct worden herkend, waarop het profiel wordt aangepast voor de beste geluidservaring.


LADY GAGA
Dr. Dre liet bij de perspresentatie zelf ook even zijn gezicht zien; tot grote vreugde van de aanwezige journalisten. En toen we tijdens de afterparty stonden te dansen op de beats van o.a. Will.i.am van de Black Eyed Peas (nice!) stonden we ineens oog in oog met Sadie Frost, Cheryl Cole en... Lady Gaga – Hallo! Bij HTC weten ze duidelijk hoe ze een feestje moeten geven...

 

Enthousiast geworden? De HTC Sensation XL is vanaf begin november in Nederland verkrijgbaar voor € 599 exclusief abonnement.

 

Gespot in de webshop van warenhuis Colette: een special collectie van de hand van fotograaf Terry Richardson >

 

HTC_collage.jpg