Gossip update

De geruchtenmolen draait weer op volle toeren. Zijn Ryan Reynolds en Blake Lively ‘op elkaar’? En vechten Demi en Ashton voor hun relatie? Tijd voor een gossip-update.

De liefde tussen Blake Lively en Leonardo DiCaprio bleef bij een summer fling: vorige week maakte het stel bekend dat er na vijf maanden een punt achter de relatie was gezet. Maar Blake lijkt niet bepaald last te hebben van enig liefdesverdriet. De Gossip Girl is gespot tijdens een innig sushi-diner met acteur Ryan Reynolds. Ho, wacht even. Zou Ryan Reynolds niet in het huwelijksbootje stappen met Sandra Bullock? Die twee zouden hun hele huwelijk al gepland hebben, zo vertelde een bron aan Star Magazine vorige maand. En nu gonst het dus van de geruchten rondom Ryan en Blake. Het begint u te duizelen?

Advertisement - Continue Reading Below


DEMI & ASHTON: EPISODE II
U niet alleen: ook Demi Moore en Ashton Kutcher zijn een beetje in de war. Vorige week berichtten we dat de twee al een tijdje uit elkaar zouden zijn en zelfs niet meer samen zouden wonen. Na zes jaar huwelijk zou het stel er klaar mee zijn. Naar verluidt zet Ashton de bloemetjes alweer flink buiten, onder andere met een tien jaar jongere blondine.


Maar! De trouwringen blijven stug om de vingers en pardoes begaven de twee zich afgelopen weekend samen in de natuur tijdens een ‘Kabbalah-kamp’, incluis kampvuur en campingstoeltjes. Het (ex?)koppel zou zeven weken geleden bekeerd zijn tot de Kabbalah om hun huwelijk te redden. Of het kampvuurtje heeft geholpen om het liefdesvonkje weer aan te wakkeren? U begrijpt, dit krijgt ongetwijfeld nog een staartje.


Meer Hollywood-liefdesnieuws >