Absolutely Fabulous: de film

Ja heus! Naast drie verse afleveringen ligt er ook een film van Absolutely Fabulous op de plank.

Goed nieuws deze woensdagmorgen. Joanna Lumley en Jennifer Saunders zijn officieel terug als het hysterische duo Edina en Patsy. Ja ja, we wisten al dat er drie specials van Absolutely Fabulous op het program staan, maar we worden nog meer verwend. De serie maakt namelijk ook een uitstapje naar het grote scherm.

 

AB FAB THE MOVIE
Momenteel werkt Jennifer Saunders aan de Spice Girl-musical Viva Forever – nog zo’n briljant project –, maar wanneer ze daarmee klaar is, kruipt ze vlug in de pen voor Ab Fab. De filmversie welteverstaan. Saunders hoopt volgend jaar te beginnen, maar er worden al flink wat ideeën gespuid.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Hou je vast: volgens het Amerikaanse Deadline zou de rolprent beginnen met Patsy en Edina die op een kabbelend jacht van een of ander rijk typetje wakker worden, midden op de oceaan. En oef, daar heeft hun mobieltje natuurlijk geen bereik… Klinkt alvast fan-tas-tisch, non?

 

Pssst… Marc Jacobs slaat aan het acteren in de film Disconnect >

 

Het is nog even aftellen tot de Ab Fab-film, maar de drie nieuwe televisie specials van Absolutely Fabulous gaan al bijna van start. Tijdens Kerst staat de eerste, kersverse aflevering gepland mét surprise-optredens van grote sterren. Smullen!