Tip: Alles ruikt naar chocola

Nu verkrijgbaar in de App Store: de vooruitstrevende book app van de roman Alles ruikt naar chocola van regisseur en schrijver Sidney Vollmer.

Mogen we even tippen? Met deze aanschaf in de App Store ben je niet alleen de debuutroman van Sidney Vollmer rijker, maar ook een geïntegreerd luisterboek, honderden aanklikbare film- en geluidsreferenties én sfeerverhogende playlists – jawel. Welkom bij boeklezen nieuwe stijl.

 

Stel je voor: na een lange werkdag dompel je jezelf als traktatie onder in een stomend heet schuimbad. Kaarsjes erbij, drankje binnen handbereik én je iPad, waarop Sidney Vollmer zijn spannende roman Alles ruikt naar Chocola gewoon aan je voorleest. Precies zoals hij het heeft bedoeld en met bijbehorende muziek op de achtergrond. Klinkt bon, nietwaar?

Advertisement - Continue Reading Below

 

Toegegeven, natuurlijk heeft zo’n digitaal boek niet de charme van een fysiek exemplaar, maar de gemakken die het in sommige situaties oplevert zijn best fijn. En het leuke is: de book app van Vollmer is zo vormgegeven, dat de leeservaring lekker dicht bij het echte werk blijft. Zo sla je de pagina’s net zo om als bij een papieren boek, worden de pagina’s na verloop van tijd steeds geler en kreukeliger en houdt de boekenlegger precies bij waar je gebleven was.

Meest gelezen

 

IN EEN NOTENDOP
Terug naar de roman. Alles ruikt naar chocola gaat over Tom Mitchell, de negentienjarige frontman van The Guilty Pleasures, die uit alle macht met zijn band probeert door te breken in het jaar dat zijn vader is overleden. Terwijl hij zich onderdompelt in de muziek, stort zijn moeder zich op een heel andere activiteit; internetdating. Kortom, een droefgeestige vertelling over verliefde moeders, onhandige zonen, troostrijke popliedjes en hopeloze exen.


De book app van Alles ruikt naar chocola is hier verkrijgbaar voor € 7,99. Meer info via www.allesruiktnaarchocola.nl.

 

Ook lezen: Mode van A tot Z >