Video: Pirelli-kalender 2012

Voor de lunch: de making of van de Pirelli-kalender 2012. Is immers altijd fijn, naar schaars geklede modellen turen wanneer je net in die vette tosti hebt gebeten.

Aan nakende celebs geen gebrek deze week. Eerst kregen we de kersverse Pirelli-kalender voor 2012 voorgeschoteld incluis talloze befaamde modellen sans kleding. Vervolgens lekte woensdag pardoes de nakende cover van Lindsay Lohan voor Playboy uit en ook model Malgosia Bela is haar topje verloren in de campagne voor Stella McCartneys nieuwe parfum. En dat terwijl we bijna een ijzig koude winter tegemoet gaan.

Advertisement - Continue Reading Below


PIRELLI-KALENDER 2012
Enfin, terug naar het nieuws van de dag. De making of-video van de Pirelli-kalender 2012 is namelijk online gegaan. Wat we voorgeschoteld krijgen in het 21-minuten (!) durende filmpje? Nou, fotograaf Mario Sorrenti die o.a. een naakte Saskia de Brauw en Lara Stone op de kiek zet. Of, beter gezegd, een half-nakende. Hoewel alle modellen in de kalender butt-naked zijn, houden de meesten in het filmpje namelijk hun topje aan. Ach, kijk zelf maar.

Meest gelezen


MAKING OF THE PIRELLI CALENDAR 2012