Lindsay bestolen en Clooney gaat goed

Oef, het zit Lindsay Lohan niet mee. George Clooney daarentegen… Het lekkerste celebnieuws dat we je gewoon níet konden onthouden.

Pech pech. Lindsay Lohans Playboy-shoot lekte uit en tot overmaat van ramp werd ook nog eens haar peperdure Chanel-tas gestolen. En oei, daardoor zou LiLo ook nog eens in de gevangenis kunnen belanden…

 

De gloednieuwe cd van wijlen Amy Winehouse, Lioness: Hidden Treasures, heeft in het Verenigd Koninkrijk de eerste plaats op de albumlijst bemachtigd. De cd van de overleden Britse zangeres kwam vorige week al op nummer één binnen in Nederland.

Advertisement - Continue Reading Below

 

George Clooney gaat goed. De acteur regisseerde dit jaar de politieke film The Ides of March (kijktip!) en gooit nu ook hoge ogen met zijn rol in het drama The Descendants. Gisteren heeft de Los Angeles Film Critics Association The Descendants zelfs uitgeroepen tot beste film van het jaar. Een belangrijke titel, aangezien de keuze van de Los Angeles Film Critics Association wordt gezien als indicator voor de Oscars

Meest gelezen

 

Over fijne acteurs gesproken. Wij stuitten op een amateur-opname van Keanu Reeves die een enorme gentleman blijkt te zijn. Benieuwd? Bekijk hieronder het filmpje: