Liefdesupdate: Marc Jacobs & ScarJo

Marc Jacobs en Scarlett Johansson lijken voorzien voor de feestdagen. De twee zouden allebei een nieuwe liefde hebben binnengehengeld om een dampende kop choco mee te delen.

MARC JACOBS & HENRY LOUIS
Juicy. Marc Jacobs heeft een nieuwe vlam aan de haak geslagen. Een hele hete welteverstaan. Z'n kersverse lief is namelijk een Braziliaanse pornoster. Juist ja. Henry Louis – zo heet-ie en inderdaad, wat ‘n toepasselijke achternaam – en Marc zouden volgens verschillende Braziliaanse media flink de bloemetjes buiten zetten samen. Zo twitterde Henry Louis onlangs: ‘Had such a great weekend, and even better, such a great sex…Cannot mention his name but I can say, it’s the hottest ever!’. Tja, een muurbloempje is het niet. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Advertisement - Continue Reading Below

 

SCARLETT JOHANSSON & DAN WHITE
Voor Scarlett Johansson belooft het ook een snikhete Kerst te worden. De actrice schijnt al een paar weken te daten met de Britse rocker Dan White. De twee ontmoetten elkaar in een nachtclub in Londen en Scarlett zou meteen zijn gevallen voor de gitarist van de band The Tribes. Dan liet de blonde schone natuurlijk niet schieten en sindsdien zijn de twee onafscheidelijk. Over goede timing gesproken, want Scarlett vertoeft voorlopig in Engeland voor haar nieuwe film Under the Skin. Een stel broeierige kiekjes in de sneeuw komen dus binnenkort geheid deze kant op.

 

Nog meer gerommel in Hollywood. Ook Cameron Diaz en Leonardo DiCaprio hebben nieuwe liefdes… >