Kerst-update: gerommel bij Katy & Russell

De celebs zaten ook tijdens de kerstdagen niet stil. Wij praten je vliegensvlug bij.

GAGA DOET GOED
Applaus voor Lady Gaga! De zangeres blijkt in 2011 naast optreden ook flink wat tijd aan haar minder gefortuneerde medemens te hebben besteed. Dat verdient wel een pluim plus eervolle vermelding, en daarom zet goede doelenorganisatie Do Something de zangeres bovenaan de lijst van beroemdheden met het grootste hart. Chapeau!

 
VERLOOFD, GETROUWD & GESCHEIDEN…
Jawel, Matthew McConaughey ging tijdens de feestdagen op z’n knieën. De 42-jarige acteur vroeg zijn vriendin, Camila Alves, zondag ten huwelijk. Hoe zoet…

Advertisement - Continue Reading Below

 

Wat 'n toeval. Ook John Legend had tijdens de feestdagen de smaak te pakken en verloofde zich met zijn vriendin, model Chrissy Teigen.

 

Minder hartverwarmend waren de kerstdagen van Katy Perry en hubby Russell Brand. Terwijl de zangeres in Hawaï verbleef, hield Russell zich schuil in het Britse Cornwall. Trouble in paradise?

 
Maar het kan altijd nog slechter. Sinead O'Connor – die momenteel een beetje van het pad af is – beëindigde op kerstavond haar vierde huwelijk na slechts 16 dagen. Toch gek, aangezien huwelijksvoltrekkingen in Las Vegas vaak zo’n goed idee zijn…