Tim Gunns spannende plannen

Tim Gunn – de meest fabuleuze mentor ooit – heeft grootse plannen voor 2012. Een nieuwe televisieshow, een eigen kledinglijn… hou je vast.

Make it work! Jawel, Tim Gunn weet als geen ander hoe de vork in de (mode)steel zit. Smullen is het, om te zien hoe Gunn de Project Runway-kandidaten voorziet van een flink staaltje kritiek (‘Uhm… I don’t see it’). Dat dachten ook de televisiemakers van de kersverse show The Revolution en pardoes kreeg Gunn er een nieuw baantje bij. Als de nieuwe Oprah – oftewel; talkshow host – om precies te zijn.

Advertisement - Continue Reading Below

 
THE REVOLUTION
Vanaf 16 januari 2012 kunnen Amerikanen zich van maandag tot en met vrijdag nestelen voor de buis om de modegoeroe te horen praten over gezondheids- en modekwesties. Want jawel, Gunn gaat ook de ietwat serieuzere onderwerpen tackelen. Dat belooft wat.

 
Oef, Tim Gunn heeft ruzie met Lady Gaga >

 
Nog meer op het program? Weight Watchers. Tim G. gaat modetips en -tricks geven aan mensen die flink zijn afgevallen. Bovendien motiveert de altijd positieve Gunn de afvallers om die laatste pondjes te verliezen. Ach gosh…

Meest gelezen

 
Door deze afvalkwesties moet Tim Gunn geïnspireerd zijn geraakt, want de goede man denkt erover om een eigen plus-size kledinglijn om de markt te slingeren. ‘Sometimes I say, ‘I’m going to do a clothing line!’. I’d love nothing more then to respond to those designers who refuse to address it. I’m seriously considering designing, just because I want to be a part of the solution.’ Aldus Tim aan de Amerikaanse Marie Claire. Hou ‘m in de gaten dus, die Gunn.