Peaches Geldof zwanger

(Novum) - Peaches Geldof en haar verloofde Thomas Cohen verwachten hun eerste kindje. De 22-jarige dochter van muzikant Bob Geldof is 'dolenthousiast', laat haar woordvoerder weten aan verschillende Britse media.

Peaches en Thomas, zanger van de band Scum, zijn nog maar een paar weken verloofd. 'Ja, het is waar, we zijn verloofd', vertelde ze The Sunday Mirror vorige maand. 'We willen de komende jaren nog niet trouwen, dus verwacht mij nog niet te zien in een trouwjapon. Ik ben zo gelukkig!'

 

Justin Timberlake en Jessica Biel zijn ook verloofd >

 

De twee hebben tijdens de zwangerschap de volledige steun van hun families, verklaart de woordvoerder. 'Beide families zijn even enthousiast over de komst van de baby.' Wanneer Peaches' spruit geboren moet worden, is nog niet bekend.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Peaches haalt geregeld het nieuws in verband met diefstallen en drugsgebruik. Ook haar liefdesleven is voer voor de bladen. Ze trouwde op 19-jarige leeftijd met muzikant Maxwell Drummey, die ze destijds pas enkele weken kende. De twee waren na een halfjaar al uit elkaar, maar scheidden pas vorig jaar.

 

Katy Perry en Russell Brand zijn ondertussen aan 't scheiden >