Gillette’s hete mannen & Rihanna's vakantiekiekjes

Zien: Adrien Brody en co. voor Gillette en Rihanna flitst erop los. Het opmerkelijke celebnieuws dat er vandaag binnendruppelde…

> Adrien Brody, Gael García Bernal en André 3000 zijn door Gillette – juist ja, van die scheerapparaten – gestrikt voor een kersverse campagne. Strak in het pak met (uiteraard) perfect getrimde baard en zwoele blik poseren de drie om de gloednieuwe Gillette Fusion ProGlide Styler aan te prijzen. Uitermate fijn.

 

Adrien Brody al gezien in de nieuwste Prada-show? >

 

> Benijd jij ook het porseleinen huidje van actrice Emma Stone? Welnu, de roodharige schone doet haar geheim uit de doeken: druivenpitolie. Het is heus waar. Emma koopt het goedje voor een schamel prijsje in de supermarkt en spat het een paar keer per dag over haar gezicht. Dat wordt hollen.

Advertisement - Continue Reading Below

 

> Rihanna is op vakantie in Hawaï – ja, zij wel – en houdt ons op de hoogte via Twitter met talloze kiekjes. Oh jolly. Verwacht veel kleine outfitjes, bikini’s en jaloersmakende uitzichten.

 
> Lady Gaga lanceert volgende maand haar eigen liefdadigheidsstichting, genaamd de Born This Way Foundation. Samen met haar moeder wil Gaga zich inzetten voor meer tolerantie en emancipatie. Chapeau.