Piet Paris-tableware

Mode-illustrator Piet Paris verbreedde zijn horizon en storte zich op het ontwerpen van servies voor zijn eigen tableware-collectie.

Je boterham met kaas wordt net even dat stukje modieuzer op een Piet Paris-bordje en ook die broodnodige slok koffie smaakt stukken beter uit een modieuze Piet Paris-mok. Servies dus? Inderdaad. De mode-illustrator ontwierp in samenwerking met designlabel Jansen co een serviescollectie voor de winkel Options!.

 
MODISCH ONTBIJT
Voeg dus een vleugje mode toe aan de eettafel met deze vrolijke kopjes, bordjes, theedoeken en kommen, bezet met ellenlange hooggehakte benen, babbelende modepopjes en geïllustreerde kapsels. Het Piet Paris-servies scoor je vanaf vandaag bij Options!, Damrak 49 te Amsterdam.

Advertisement - Continue Reading Below

 
Voor óp het bord: een heerlijke sinaasappel-citroentaart >

 
PS - In augustus dit jaar opent in Arnhem Hotel Modez, waarvoor Studio Piet Paris het hotelconcept schreef, het logo ontwierp en tekende voor de art direction. Voor de inrichting van de twintig kamers vroeg Paris een aantal Nederlandse modeontwerpers – vooral afkomstig van de Arnhemse modeacademie.