Gaan Brad Pitt & Angelina Jolie trouwen?

Is Brad Pitt dan eindelijk op z’n knieën gegaan? De acteur geeft toe dat hij en Angelina Jolie graag willen trouwen.

Een kersverse Oscarnominatie op zak en (waarschijnlijk) een nieuwe spruit op komst. Het enige wat bij Brad Pitt nog mist is een zekere ring. Of komt daar binnenkort verandering in?

 

DAAR KOMT DE BRUID…
Tijdens een interview met The Hollywood Reporter verklapt Brad over zijn trouwplannen: ‘We willen het wel heel graag en het betekent ook steeds meer voor de kinderen. We hebben ooit gezegd dat we niet gaan trouwen totdat iedereen dit recht heeft, maar ik denk niet dat we het zo lang kunnen uithouden.’ Tja, als dat geen hint is… De 48-jarige acteur vervolgt: ‘Verder ga ik niet. Maar het betekent enorm veel voor mijn kinderen en ze vragen er vaak naar. Voor mij betekent het ook heel veel om zo’n belofte te maken.’

Advertisement - Continue Reading Below

 

Jean Paul Gaultier doet een ode aan Amy Winehouse >

 

Zet die bruidsmars dus maar alvast in. Wij beginnen intussen met gissen naar de trouwrobe van Angie. Misschien eentje van Oscar de la Renta?

 

PS – Een minder gezellige noot. Na Heidi Klum & Seal en Johnny Depp & Vanessa Paradis wordt er gefluisterd dat Gwen Stefanie en hubby Gavin Rossdale ook gaan scheiden. Zit er soms iets in het water in Hollywood?