Celeb-Twitpics van de week

De leukste Hollywood-Twitpics van de afgelopen week, verzameld op je beeldscherm. Astu!

Altijd fijn: zien wat celebs doen, waar ze uithangen en wat ze zien op straat, op de set, thuis of in het nachtleven. God zij dan ook dank voor Twitter. Het medium dat paparazzifotografie haast overbodig maakt. De sterren posten immers zelf hun meest hilarische, schattige of – ja ook – genante foto’s op het wereldwijde web. Zomaar, omdat het kan.

 

SAY CHEESE
Vanaf nu schotelen wij je wekelijkse een update met de beste Twitpics uit celebville voor. We trappen af met Gwen Stefani, die zich nog nét kan inhouden naast een enorme pile of macarons tijdens een fotoshoot, Eva Longoria, die naar eigen zeggen 'looks like a banana' op de set van Desperate Housewives en Jessica Alba die tijdens werk een bezoekje kreeg van dochtertje Honor – met ijsjes.

Advertisement - Continue Reading Below

 
Maar ook Kelly Osbourne was weer lekker in de weer met Instagram. Tijdens de voorbereidingen van de SAG-awards kon ze het niet laten even naar Mr. Sag’s bum te graaien. Rihanna poseerde met een te schattige MJ mini-me, Victoria’s Secret-model Candice Swanepoel liet zien dat ze wel degelijk eet en Bar Refaeli verwonderde zich om deze fuzzy ‘rugzak’ voor haar in de rij bij een loket.

 

Tot slot konden we je ook de eerste peuter-Twitpic van Phyllon Joy James-Kroes – smullend van een gezond tussendoortje – niet onthouden. Hoe lief!

 

Dit waren de jurken van de SAG-awards >