Update: Demi in rehab en nieuwe celeb-liefdes

Ah gosh, Demi Moore zit in een afkickkliniek en Katy en Russell hebben een nieuwe lief. Of niet? Wij praten je in een flits helemaal bij.

> Die arme Demi Moore. Een Ashton Kutcher minder, maar flink wat verslavingen rijker. Zeggen insiders althans. De 49-jarige actrice zou een drank- slash drugsverslaving hebben plus een groot eetprobleem. Niet niks, dus nu zit Demi in de chique Cirque Lodge-afkickkliniek in Utah. Inderdaad, ook Lindsay Lohan, Eva Mendes en Mary-Kate Olsen huurden daar ooit een kamer.  

 
> Oh-la-la. Russell Brand laat er geen gras over groeien. Slechts een paar maanden na zijn aankondiging dat hij en Katy Perry gaan scheiden, lijkt-ie alweer een nieuwe vlam te hebben. Niemand minder dan actrice Zooey Deschanel. Die als twee druppels water op Katy lijkt. Juist ja, ‘n tikkie gek.

Advertisement - Continue Reading Below

 
> Intussen zit ook Katy Perry niet stil. De zangeres trad op tijdens een pre-Super Bowl feest, en flirtte er flink op los met de sporters. Vooral ene Tim TebowAmerican football-speler – kreeg rode koontjes toen Katy het nummer Peacock aan hem opdroeg.

 

Zien: Madonna @ Super Bowl 2012 >