Nieuws: Tom Ford, Rihanna & Lindsay Lohan

Smakelijk lunchvoer: Tom Ford voor de Oscars, Rihanna’s eerste filmshots en Lindsay Lohan speelt Elizabeth Taylor.

> Staat het al in je agenda? Aanstaande zondag worden de Oscars uitgereikt. Duimendraaien voor ontwerpers dus, die hopen één van hun eigen creaties op de rode loper te spotten. Tom Ford denkt echter niet dat hij een robe van zijn hand bij de Academy Awards zal zien. ‘Ik hou ervan, maar iedereen is bang om een échte stijl op de rode loper te dragen’, mijmert Ford aan Vogue UK. ‘Je wordt anders compleet afgebrand, behalve als je Tilda Swinton heet.’ Hou de site op maandag 27 februari uiteraard in de gaten voor de jurken die het wel hebben gehaald naar de Oscars.

Advertisement - Continue Reading Below

 

> En toen was er beeld. Van Rihanna. In haar eerste filmrol. De zangeres schittert naast o.a. Liam Neeson en Alexander Skarsgård in de film Battleship als een US navy officer. Inderdaad, even wat andere koek. Bekijk de kiekjes hier.

 

> Lindsay Lohan gaat Elizabeth Taylor vertolken in de kersverse tv-film Liz and Dick. Maar! Daarvoor moet LiLo wel op het rechte pad blijven. Geen drank, roekeloos rijden en tripjes naar de rechtbank dus. Oef, als dat maar goed gaat…