Nieuwsflits: Jennifer trouwt, Brangelina bouwt en Rihanna acteert

Jennifer Aniston wil trouwen, Brad en Angelina bouwen pretpark en Rihanna speelt Whitney Housten. Kakelverse roddels, zo op een presenteerblaadje.

> ‘I’ll be married by the end of the year.’ Aldus Jennifer Aniston. Volgens roddelkrant de Daily Mirror dan. Zou Justin Theroux al op z’n knieën zijn gegaan? Of is het een gevalletje uit de duim zuigen? Wie weet. Och, wij vinden het helemaal niet vervelend om alvast een weddenschap over Jen An’s toekomstige trouwjurk af te sluiten.

 
> Werd er vorige week nog beweerd dat Brad en Angelina een enorme receptielocatie achter hun villa in Zuid-Frankrijk aan het bouwen waren, nu blijkt het om een heus pretpark voor hun kids te gaan. Een eco-vriendelijk pretpark welteverstaan. Dat overdekt is. Wij willen ook best wel door Brangelina geadopteerd worden heur.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Angelina Jolies rechterbeen steelt de show @ Oscars 2012 >

 
> Rihanna wil de wijlen Whitney Houston gaan vertolken in een gloednieuwe film. Ze neemt het in de strijd voor de gewilde rol op tegen o.a. Jennifer Hudson, Vivica Fox en Jordin Sparks. Wie er allemaal al een script hebben toegestopt gekregen is nog niet bekend. Will Smiths dochter Willow speelt hoogstwaarschijnlijk de piepjonge Whitney in de biografische rolprent.