Zien: L’Odyssée de Cartier

Kijkvoer: de adembenemende short film van Cartier, L’Odyssée de Cartier.

Twee jaar en maar liefst zestig professionals verder is het eindelijk daar: de short film van Cartier, L’Odyssée de Cartier. Woensdagavond werd ‘ie met veel bombarie gepresenteerd aan het uitgenodigde publiek in New York, zondagavond is de online première, en wij kunnen ons nu vast vergapen aan een drie minuten durende preview. En och, wat is het mooi geworden.

         
JUWELENPORNO
Het team van Fashionista.com, dat bij de première aanwezig was, noemt het geheel ‘jewelry porn’. En we kunnen het daar alleen maar mee eens zijn. Flink wat prachtige juwelen in de vorm van diamanten ringen, zilveren en gouden ringen, broches bezet met gekleurde diamanten en diamanten tijgerarmbanden passeren de revue. Naast de oogverblindende sieradenweelde in de film ook de voor Cartier o-zo iconische tijger zelf en actrice/model Shalom Harlow.

Advertisement - Continue Reading Below

         
SNEAK PEEK
Een olifant, een heuse stad op de rug van de olifant, fantastische gebouwen, een mini-koets met paarden, pittoreske landschappen, een gigantische Chinese draak: eigenlijk is het allemaal te veel om op te noemen. En ook op de special effects en de achtergrond muziek is niet bezuinigd. Ga er dus even goed voor zitten en bekijk de indrukwekkende sneak preview op Facebook.

    
L’Odyssée de Cartier is vanaf 4 maart te zien op de website van Cartier.

  
Meer kijkvoer: de campagnevideo van de Boy Chanel handbag-collectie met Alice Dellal