Miranda Kerr geeft gratis yoga-les

Voor noppes een yoga-lesje volgen van Miranda Kerr? Zorg dan dat je als de wiedeweerga meedoet aan de Earth Hour-wedstrijd.

Een beetje deprimerend is het wel; je in het zweet werken terwijl Miranda Kerr beeldig en zonder zweetdruppeltje – zo vermoeden wij althans – een yoga-les geeft. Maar hé, misschien dat we zo het geheim van haar jaloersmakend mooie figuur kunnen ontrafelen. En het zelf vervolgens ook kunnen krijgen – minus die oneindig lange benen dan. Reden genoeg om even mee te doen met Earth Hour.

 

EARTH HOUR
Op zaterdag 31 maart wordt iedereen aangespoord om de lichten een uur uit te zetten om 20.30 uur. Goede zaak, zo vindt Miranda Kerr en daarom probeert ze zoveel mogelijk mensen te charteren. Het lokaas is dit keer dus een yoga-les door Mrs. Orlando Bloom herself. Wanneer minimaal vijfhonderd mensen hun eigen ‘I will if you will’-actie uploaden op youtube.com/earthhour, gaat de les door. Miranda Kerr laat echter wel achterwege waar en wanneer de sportles plaats gaat vinden. Wij vermoeden dat het een vooraf opgenomen filmpje op Youtube betreft. Ook leuk natuurlijk.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Razend benieuwd geworden? Bekijk hieronder het Earth Hour-filmpje van Miranda Kerr...