Zien: Kate Moss in Ab Fab

En toen was er beeld. Van Kate Moss voor Absolutely Fabulous. Met Jennifer Saunders en Joanna Lumley.

Meest gelezen

Oh sweetie darlings, it’s Kate Moss! Vorig week verklapten we ’t al: Kate Moss gaat schitteren in een kersverse aflevering van Absolutely Fabulous. Dit doet ze om geld in te zamelen voor Sport Relief; een Brits liefdadigheidsevenement dat wordt georganiseerd voor kansarme mensen in het Verenigd Koninkrijk en 's werelds armste landen.

 

SPOILER ALERT!
Op de aflevering zelf moeten we nog drie dagen wachten – 23 maart gaat-ie live op BBC One – maar… het beeld is binnen. Van Kate Moss. Met Jennifer Saunders en Joanna Lumley. Maar ook Stella McCartney staat op de kiek, en het niet te versmaden model David Gandy. Dat belooft een knallende aflevering te worden. Benieuwd naar het plot? Hier komt-ie…

Advertisement - Continue Reading Below

 
Eddie (Jennifer Saunders) en Emma Bunton – juist ja, Baby Spice – gaan naar de sportschool voor een zware work-out, helemaal ten behoeve van Sport Relief. Befaamde personal trainers pushen Eddie – die al in geen tijden heeft gesport – flink tijdens de training waardoor ze de sportschool met meer dan alleen spierpijn verlaat… Ondertussen zal Patsy (Joanna Lumley) worden vergezeld door niemand minder dan Kate Moss, David Gandy en Stella McCartney voor een vergadering. Eddie is wanhopig om mee te doen, maar zal ze het halen na haar capriolen in de sportschool?

Meest gelezen

 

De beautygeheimen van Kate Moss >

 

Kate is in ieder geval in haar nopjes met de aflevering. ‘Ik had een geweldige dag met het Ab Fab-team, Jennifer en Joanna zijn zo gezellig,’ jubelt Kate aan Vogue UK.Sport Relief doet zulk goed werk, ik ben altijd blij als ik ze kan steunen.’ Kijken dus. Op 23 maart om 20.00 uur Nederlandse tijd barst het Sport Relief-spektakel los op BBC One. Kijk hier voor meer info. 

 

En jawel! Er is ook een korte sneak peek. Druk als de wiedeweerga op play.