Nieuws: Robbie wordt papa & nieuwe liefdes

Robbie Williams verwacht zijn eerste telg, roddels over Franca Sozzani en Ginnifer Goodwin heeft een nieuwe vlam.

> 'Hey friendlies, I've been keeping a secret from you all. Me and Ayda are going to be a Mummy and Daddy this year!!!!!!!!’ Aldus een dolblije Robbie Williams op zijn website. Aaah…  De 38-jarige Robbie en Ayda Field trouwden in augustus 2010 en al snel deden de geruchten de ronde dat de zanger voor het eerst vader zou worden. Maar nu is het dan echt zover. 'We had sex! It works!’ grapt Robbie verder op z’n site. 'Basically I'm in love with a little person growing in mummy's belly... and can't wait to be a daddy. Crying now.’ Hoe zoet. Wij zijn jaloers.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Is Megan Fox zwanger? >

 

> Huh? Is de hoofdredactrice van Vogue Italia, Franca Sozzani, getrouwd met de Oegandese oliemagnaat Charles Mbire? Niet dus. Het gerucht werd verspreid door een Afrikaanse krant, maar volgens Sozzani is er niets van waar. Nada. Haar korte antwoord: ‘The marital status I prefer is being single.’ Duidelijk.

 

> Ginnifer Goodwin is weer aan de man. De 33-jarige actrice heeft momenteel de hots voor Once Upon a Time-tegenspeler Josh Dallas. ‘Zij en Josh hebben het enorm leuk samen en er was gelijk chemie tussen die twee,’ ratelt een insider aan Us Magazine.

 

Hoe zit 't nou tussen Rihanna en Ashton Kutcher? >