Sienna Miller over het moederschap

Sienna Miller is plots loslippig; aan onze collega´s bij ELLE UK vertelt ze over haar beauty faux pas, het aanstaande moederschap en zwangerschapskleding. De highlights op een rij.

MODEMISSER
‘Ik was op vakantie, werd zestien jaar en had een beugel, braids met turquoise kralen aan de onderkant en ik was verbrand. Het was waarschijnlijk het meeste onaantrekkelijke moment van mijn leven.’ Ach Sienna, hebben we deze periode niet allemaal doorgemaakt? Maar goed, let’s face it, we hebben de natural beauty verder zelden op een beautyfoutje kunnen betrappen.

 

MOTHER TO BE
Dat baby Miller-Sturridge prachtig gaat worden, dat is wel duidelijk. En mama to-be Sienna is dan ook erg in haar nopjes met haar aanstaande moederschap. ‘Ik denk dat het hebben van een kind één van de meest bevredigende dingen is voor een mens. Alles heeft meer betekenis. Ik kijk ernaar uit om dat te ervaren.’

Advertisement - Continue Reading Below

 

Waar de actrice iets minder blij mee is, is zwangerschapskleding. Zo vertelt ze dat ze zich niet erg elegant voelt in de maternity-tenten. Vooral van haar absurde zwangerschapslegging is de blondine geen fan. Naar eigen zeggen lijkt ze op een Teletubbie in ‘t ding, maar erg comfy zit-ie wel. Over kleding voor haar kleine spruit hoeft Sienna zich in ieder geval géén zorgen te maken; Stella McCartney stuurde haar al ‘some really beautiful baby clothes’ en we vermoeden dat er vast nog meer designermoois in de brievenbus van Sienna zal belanden de komende tijd.

 

Psst! Heb je de Twitpics van deze week al gezien? >