Date Ashton Kutcher met Mila Kunis?

Waarheid of het zoveelste Kutcher-gerucht; Ashton en Mila Kunis sitting in a tree?

Sinds Demi Moore en hij hun handtekeningen onder de scheidingspapieren zetten, wordt Ashton geen moment door de paparazzi uit het oog verloren. Zo zou hij een fling hebben gehad met Lorene Scafaria en werd zelfs Rihanna al aan hem gelinkt, nadat de zangeres een halve nacht in zijn stulp zou hebben vertoefd.

 

Emma Watsons nieuwe lief al gezien? >

 
Nieuwste slachtoffer: Mila Kunis. Juistem, Ashtons voormalige That 70's Show-collega. De twee werden afgelopen weekend gespot tijdens een sushi-date. En ze zouden zelfs de nacht samen hebben doorgebracht. Ashton raakte Mila’s hand aan en Mila was helemaal opgedirkt voor de occasion, zo wist een onbekende bron te vertellen. ‘She looked hot, this was definitely more than a dinner between friends - this was a full-on date!’ Aldus de bron aan fotoagentschap X17.

Advertisement - Continue Reading Below

 
Ach, we geloven het graag, want: best een leuk setje, non? En Mila is na haar break-up met voormalig kindsterretje Macaulay Culkin in januari vorig jaar vast ook weer toe aan een nieuwe serieuze liefde. Maar wij wachten het staartje van dit verhaal nog maar even af…

 

PS - Meer liefdesnieuws: Eva Longoria en het jongere broertje van Penelope Cruz, Eduardo Cruz, gingen vorige maand uit elkaar, maar worden nog steeds veelvuldig samen gespot. De twee gaven bij de bekendmaking van de break-up al aan vrienden te willen blijven, maar het gerucht gaat dat de twee het toch wel weer heul erg leuk hebben samen.

 

Ja hoor, het is echt: Brads management heeft de Brangelina-bruiloft bevestigd >