Louboutin op zoek Martini-model

Christian Louboutin zit niet stil. De ontwerper gaat nu namelijk meehelpen het nieuwe model te vinden voor drankmerk Martini.

Meneer Louboutin is blijkbaar toe aan een klus die valt buiten het ontwerpen van de hakken-met-de rode-onderkant. Zo creëerde de ontwerper een aantal weken geleden een paar glazen muiltjes voor Walt Disney en nu heeft-ie nu weer een andere klus te pakken. Christian mag meejureren tijdens de zoektocht naar het nieuwe vrouwelijke Martini-model.

 

NOTHING BEATS A MARTINI
Gisteravond ging de casting van start in het London Design Museum. Blondine, Brunette, redhead; elke vrouw van boven de 25 met de ambitie in de voetsporen te treden van voorgaande Martini-modellen als Charlize Theron, Nicolette Sheridan en Monica Belluci mocht een kans wagen om binnenkort met een Martini-glas in de hand te poseren. Naast deze casting zullen er in nog 25 andere landen castingdagen worden gehouden.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Naast het Martini-modelcontract krijgt de winnares ook nog twaalf(!) paar Louboutins, designer outfits én € 150.000 voorgeschoteld. Wil jij deze very lucky lady zijn? Ga even naar facebook.com/martini en upload een uiterst vrolijk filmpje van jezelf.

 

Volgens de geruchten gaat ook Lana Del Rey zich begeven op nieuw terrein >