Gossipupdate: Kate & Gisele

Jamie Hince laat zijn liefde voor Kate Moss vereeuwigen en Gisele Bündchen gaat op zoek naar nieuwe modellen.

Jamie Hince is verliefd. Tot over z’n oren. Zó erg, dat hij een trouwring alleen niet genoeg vindt. Pardoes stapte Kate Moss’ man naar de tatoeëerder voor een nieuwe tatoeage op z’n arm. De tekst? Kate über alles’. Het paar was in Jamaica en liep goede vriend Terry Richardson tegen het lijf die de tattoo direct vastlegde. Zoetsappig of stiekem toch best lief, wat vind jij?

          
BRAZILIË’S NEXT GISELE BÜNDCHEN
Model Gisele Bündchen schijnt, als we de roddels mogen geloven, zich tot haar enkels in de babykamerverf te bevinden. Maar: wat Gisele betreft is het nog lang geen tijd voor zwangerschapsverlof. Het uit Brazilië afkomstige topmodel gaat onder de naam Top CUFA (Central Única das Favelas) op zoek naar de mooiste gezichtjes en langste benen uit de sloppenwijken in Brazilië (de Favelas, dus) om vervolgens één dame (de winnaar dus) onder haar modellenhoede te nemen.

Advertisement - Continue Reading Below

          
Winnaar van de modellenzoektocht wint een jaar lang Pantene haarproducten (waar Bündchen niet geheel toevallig het gezicht van is), een modellencontract en de kroon die Bündchen won tijdens haar eerste carnaval.

         
Meer gossip: Beyoncé en Gwyneth gaan op dubbeldate, LiLo’s look als Liz en kritiek op Mary-Kates relatie met Olivier Sarkozy