Suri Cruise krijgt nieuwe garderobe

Als het aan Katie Holmes ligt gaat de designerkledij van Suri Cruise, hop, de deur uit.

Neem een kijkje in de kast van Suri Cruise en je vindt er Burberry-items gemixt met Armani en een goeie vleug Roberto Cavalli. Overdreven? Uiteraard. Maar papalief Tom Cruise wil er voor zorgen dat zijn kleine Scientology-spruit (oeps, zeiden we dat hardop?) niets tekort komt. Nu de scheiding vliegensvlug helemaal rond is gebreid wil Katie Holmes echter niets meer van die prijzige uitspattingen weten. Suri moet ‘normaal worden’.

Advertisement - Continue Reading Below

 
KATIES GROTE SCHOONMAAK
Wow. Eén blik op Suri's Burn Book (een hysterisch en briljant blog waarin ‘Suri’ beroemde kids door het slijk haalt) en je weet dat de jongste Cruise daar niet blij mee zal zijn. Bij De Zak van Max kunnen ze echter in hun handjes knijpen. Volgens insiders is Katie van plan om alle designerspullen van dochter Suri weg te geven. ‘Al die ongepaste kleding en make-up kwam door Tom,’ verklaart een bron aan Star magazine. ‘Katies sleutelwoord als het om Suri gaat is nu ‘normaal’. Tom hield ervan om Suri te verwennen, maar Katie heeft andere ideeën.’  

Meest gelezen

 
Niet (meer) voor Suri, wel voor jou: Jason Wu’s nieuwe lijn >

 
Tja, wanneer je als zesjarige een garderobe van een schamele $3 miljoen bij elkaar hebt gesprokkeld zet je toch wel een aardig record. ‘Katie stuurt ongevraagde cadeaus en spullen voor bruikleen van ontwerpers gelijk terug, sinds ze in New York zijn gaan wonen. Ze heeft bovendien instructies gegeven om Suri te verwijderen uit alle freebie-lijsten. Ze heeft ook laten weten aan mensen in Los Angeles dat ze geen ‘mini-me diva-producten’ meer opgestuurd wil krijgen.’ Barre tijden dus, voor Suri.