Converse @ Lowlands 2012

Vaste prik op ons favoriete Hollandse festival is een bezoek aan de compound van Converse. Het is er immer gezellig druk en er is van alles te doen op modisch vlak. Pret gegarandeerd.

De tenten zijn ingepakt, alle artiesten weer vertrokken en het festivalterrein is schoongeveegd. Waar was het feestje? Biddinghuizen heeft het geweten; Lowlands 2012 was één grote dampende partee. Wij waren erbij, zoals je al kon zien aan ons streetstylereport vol hippe vogels @ Lowlands (een nieuw streetstylereport volgt, hou de site in de smiezen!).

 

ELLE.NL WAS HERE
Tussen het schieten van kiekjes en het aanschouwen van artiesten (Ben Howard! Lianne La Havas! Alt-J!) door waren we vooral te vinden in de inmiddels befaamde Converse compound. Dit jaar was het er een kleurrijke en kliederige boel; festivalgangers konden zich hier en masse vrijwillig laten onderdompelen met verf. Letterlijk, door te worden omgetoverd in een levend kunstwerk door Saskia Rocks, maar ook figuurlijk doordat er weer naar hartenlust kon worden gecustimized (All Stars! Tassen! T-shirt!) met dip-dye’s van Bravoure en illustraties van de gasten van Leyp. En why change a winning team; ook de populaire photo booth van vorig jaar en – all time favourite – de silent disco, met dit jaar fijne deunen van o.a. Hot Chip, Dope D.O.D en Skip&Die waren natuurlijk weer present.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Kortom: het was ons het feestje wel. Op naar Lowlands 2013!

 

Ook lezen: Lowlands-Q&A met Spinvis >