Dochter Brangelina maakt filmdebuut

Vivienne Jolie-Pitt treedt in de voetsporen van haar beroemde ouders. De 4-jarige dochter van Hollywoodkoppel Brad Pitt en Angelina Jolie gaat Doornroosje spelen in de Disneyfilm Maleficent waar haar moeder de hoofdrol in heeft.

Dat bevestigt de filmstudio tegenover Amerikaanse media. Vivienne speelt een jonge versie van Doornroosje. Elle Fanning speelt de jongvolwassen prinses in de sprookjesverfilming. Het is niet de eerste Jolie-Pitt-telg die op het witte doek te bewonderen valt. Dochter Shiloh had een klein rolletje als dochtertje van Brad Pitt in het drama The Curious Case of Benjamin Button.

 

MALEFICENT
Maleficent gaat over de kwaadaardige heks die zo boos is dat ze niet is uitgenodigd voor het grootse geboortefeest van Doornroosje, dat ze de prinsjes vervloekt. In de Nederlandse vertaling heet de heks Malafide. De Disneyfilm wordt geregisseerd door Robert Stromberg en moet in 2014 uitkomen.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Jolie en Pitt hebben samen in totaal zes kinderen. Vivienne heeft nog een tweelingbroer Knox Leon en het stel heeft nog drie geadopteerde kinderen: Maddox, Zahara en Pax. De twee zijn verloofd, maar wanneer de bruiloft plaats zal vinden is nog een groot raadsel.