Karl Lagerfeld koppelt Vanessa Paradis

Karl Lagerfeld duikt in de rol van Cupido en heeft vriendin Vanessa Paradis aan een nieuwe lief geholpen.

Werd er eerst nog gesmoesd dat Vanessa Paradis de bloemetjes zou buiten zetten met miljonair Guy-David Gharbi, wordt nu bekend dat het om een andere Fransman gaat. Genaamd Benjamin Biolay.

 
KUPIDO KARL
Rings a bell? Zou kunnen. Biolay is namelijk de ex van Carla Bruni en van zangeres Chiara Mastroianni, de dochter van Cathérine Deneuve en de Italiaanse acteur Marcello Mastroianni. Om het feestje helemaal compleet te maken heeft niemand minder dan Karl Lagerfeld Vanessa en Benjamin aan elkaar voorgesteld. Naar het schijnt vond Karl het zo zielig dat Vanessa en Johnny na veertien jaar uit elkaar gingen, dat-ie haar hart razendsnel wilde lijmen met een nieuwe vlam.

Advertisement - Continue Reading Below

 
SWEET MUSIC
Et voilà, daar was singer/songwriter Benjamin Biolay. Een stel intieme etentjes volgden en jawel, de twee zijn volgens insiders nu toch echt een koppel. Blijkbaar koos Kupido Karl voor Benjamin omdat hun gezamenlijke liefde voor muziek weleens voor een goeie klik zou kunnen zorgen. Tja, datingsites zijn er niets bij.

 
‘Ze zijn leeftijdsgenoten en hebben dezelfde achtergrond in de muziek, waardoor Karl Lagerfeld vond dat ze elkaar moesten ontmoeten,’ zwijmelt een bron aan de Daily Mail. ‘Ze hebben intussen het duet Enjoy opgenomen voor Benjamins nieuwste album en in de lente van volgend jaar gaan ze samen op tournee.’