Wonen Kristen & Robert weer samen?

Robert Pattinson en Kristen Stewart geven hun relatie nog een kans en zijn volgens insiders weer bij elkaar ingetrokken.

Robert Pattinson heeft Kristen Stewart duidelijk haar slippertje vergeven en woont inmiddels weer onder één dak met de actrice. Dit vertelt een bekende van het stel aan het Amerikaanse tijdschrift Us Magazine.

HUISJE, BOOMPJE, BEESTJE

'Ze hebben het weer bijgelegd en wonen weer samen,' klapt de ingewijde uit de school. Hoewel de acteurs, die voor elkaar vielen tijdens de opnamen van de Twilight-films, weer samen zijn, is nog niet alles koek en ei. 'Robert is onzeker, alles ligt erg gevoelig.'

Advertisement - Continue Reading Below

Kristen Stewart – die momenteel in Parijs is om morgen de s/s 2013-show van Balenciaga bij te wonen – ging tijdens de opnamen van de film Snow White and the Huntsman vreemd met regisseur Rupert Sanders. Nadat intieme foto's van de 22-jarige actrice en de 41-jarige regisseur opdoken, ging Stewart publiekelijk door het stof.

 
Waarom Robert Pattinson en Kristen Stewart meteen uit elkaar gingen, werden Sanders en zijn vrouw aanvankelijk nog geregeld samen gezien. Hun huwelijk lijkt nu echter op de klippen te lopen. Sanders' vrouw Liberty Ross draagt haar trouwring niet meer en is geregeld op stap met haar ex Christopher Taylor.

 

Zien: Liberty Ross maakt comeback tijdens de Alexander Wang-show >