Daphne Guinness’ badderproblemen

Spetter spieter spater. Waterrat Daphne Guinness moet van de rechter een flinke som aan haar buren betalen voor… het over laten lopen van haar bad.

Juist, die zag je niet aankomen hè. Het blijkt namelijk dat de Daphne G. een ware bad-overloopster is.

 
WATERPRET
In 2010 werd de modische vogel aangeklaagd door haar onderburen, Karim en Tina Samii, omdat ze vier keer voor waterschade had gezorgd in hun appartement van $12 miljoen. Het koppel vroeg $1 miljoen voor de schade en ‘geestelijke angst en emotionele nood.’ Ze waren immers bang om hun stek te verlaten. Daarnaast vroegen ze de rechter nog om, hier komt-ie, een verbod voor Guinness op het badderen.

Advertisement - Continue Reading Below

 
Armani en Cavalli hebben ook ruzie >

 
Gelukkig voor Daphne Guinness hoeft ze zich geen zorgen te maken om haar persoonlijke hygiëne. De rechter heeft nu besloten dat de bier-erfgename wel moet betalen voor de aantoonbare schade in het appartement, maar niet voor emotioneel leed. Bovendien mag ze gewoon gezellig blijven badderen. Oef.

 
WATERPROOF
Met hoeveel dollars Daphne G. nu over de brug moet komen is niet bekend, maar ze toont in ieder geval wel berouw: ‘Alles wat ik ooit wilde is om het weer goed te maken en dit recht te zetten. Ik heb altijd al willen betalen voor hun schade en dit heb ik ook al geprobeerd te doen. Ik zou nooit met opzet hun appartement laten overlopen. Ik heb ook nooit een slechte buur willen zijn. Ik heb mijn appartement nu helemaal waterproof gemaakt en het is nu ‘t veiligste appartement in New York.’