Beyoncé niet zwanger, Tom nog steeds zielig en Robsten echt weer samen

.

Meest gelezen

Stel, je hebt een flinke lunch gegeten en terwijl je aan het uitbuiken bent, denkt de hele wereld dat je zo’n drie maanden zwanger bent. Ouch... Of, je bevindt je toevallig voor je werk in dezelfde stad als een oude kennis, jullie hebben elkaar niet eens gezien maar toch roept diezelfde hele wereld dat jullie aan het daten zijn.

 

Mij lijkt het vermoeiend. De rich & famous weten niet beter.

 

Vandaar dat Jay-Z de zwangerschapsgeruchten die rondgingen sinds vrouwlief Beyoncé afgelopen zondag werd gefotografeerd in een strak om de buik gespannen panterjurkje, gisteren geroutineerd de kop in heeft gedrukt. Komt er een tweede baby? 'Not in one, two, three, four, five, six, seven, eight or nine months,' liet hij weten.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Toch blijf ik me afvragen of Beyoncé nu de hele week onzeker in de spiegel heeft staan staren. Heeft ze zichzelf kritisch vanuit iedere hoek bekeken - buik in, buik uit - zoals iedere vrouw zou doen als ze onterecht zwanger wordt verklaard? Vast niet.

 

Werp een blik op die jaloersmakende, persoonlijke tumblr van d’r en je weet dat haar leven te prachtig is om verstoord te worden door dit soort onbenulligheden. Genieten op een jacht kost gewoon te veel tijd.

Meest gelezen

 

ZIELIGE TOM

Minder prachtig is het leven van Tom Cruise op dit moment. Zielig, alleen, verlaten en verdrietig is-ie. En omdat we dit door alle negatieve Scientology-verhalen bijna zouden vergeten, staat hij deze week op de cover van People. Met dank aan een telefoontje van zijn mensen naar de People-redactie natuurlijk. Tom was al bijna twee maanden niet met dochtertje Suri gefotografeerd, terwijl hij wél werd gespot in het Londense uitgaansleven. Ook gingen er valse geruchten over een hook-up met Cameron Diaz (die hopelijk echt niet waar zijn).

 

Geen tijd voor zijn kind en wel voor de vrouwen? Dat is natuurlijk niet goed voor Toms lieve papa-imago. Dus werd het tijd voor een tranentrekker van een verhaal, gecombineerd met een coverfoto waarop de pijn haast van Toms gezicht te lezen is, ook al probeert hij dapper te lachen.

 

Het stuk heeft maar één doel en dat is duidelijk maken dat Tom zijn dochtertje vreselijk mist, iedere dag met haar belt (ook standaard tijdens vergaderingen blijkbaar) en haar op dit moment alleen maar niet ziet omdat hij werkafspraken heeft die al gemaakt waren voor de boze ex hem met een scheiding overrompelde. Team Tom moet dan ook dolgelukkig zijn met de paparazzifoto’s die gisteren verschenen van een blije, bellende Suri. Kans bestaat dat het kind gewoon aan het spelen was met haar moeders telefoon, maar na het People-coverstuk, denkt iedereen nu direct dat ze met haar vader belt. Weer een imagootje ietwat opgevijzeld.

 

ROBSTEN WEER GEFIXT 

Dat laatste lijken ook Kristen Stewart en Robert Pattinson te doen. Want ja, de twee zijn weer bij elkaar. Echt? Ja, echt. Een paar maanden na het grote vreemdgaanschandaal lijkt hij haar te hebben vergeven, al is het allemaal ‘nog fragiel’. Maar volgens US Weekly wonen de twee, na een heftige goedmaaksessie, weer samen.

 

Of ze ook echt, echt samen zijn, durf ik niet te zeggen. Kristen en Rob zelf (en hun mensen) willen in ieder geval heel graag dat wij het geloven. Maar dat het toevallig net een paar weken voor de release van de laatste Twilight-film is, blijf ik fishy vinden.

  

Een ‘toevallige hereniging’ ergens vlak voor de première, ik voorspelde het twee maanden geleden al. Is het een pr-stunt? Wie weet. In het land waar huwelijken worden gesloten om een ware seksuele geaardheid te verbergen, mensen met elkaar daten om films te promoten en baby’s worden ingezet als publiciteitsmiddel is alles mogelijk. 

 

PS - Zie je een interessante headline voorbijkomen, laat het me weten via Twitter.