Elizabeth Olsens modegeheim

Wat nou winkelen? Elizabeth Olsen shopt gewoon uit de kast van oudere zussen Mary-Kate en Ashley Olsen.

En ach, we geven haar geen ongelijk. Met twee stijliconen als zussen zouden wij hetzelfde doen. Maar ook Elizabeth zelf heeft best kaas gegeten van een loeigoede outfit of twee. Sterker nog, we zijn een beetje in de ban van het jongere zusje van de Olsen Twins. En niet alleen kleedt de 23-jarige schone zich bijzonder goed, ze speelt ook nog eens de sterren van het doek. ’t Zit vast in de genen.

       
SHOPPEN IN ANDERMANS KAST
Maar shoppen doet ze zelf niet bijster veel. ‘Het overgrote deel van mijn kleren is van The Row (het modelabel van Mary-Kate en Ashley Olsen, red.) en anders is het iets uit de kast van mijn zussen. Als ik vraag of ik het lenen zeggen ze vaak 'houd het maar’. Ze hebben zo’n uitgebreide en fantastische garderobe. Sommige dingen uit hun kast kan ik alleen echt niet hebben. Ze kleden zich veel klassieker en interessanter, terwijl ik me vrij basic kleed’, biecht ze op aan Grazia UK.

Advertisement - Continue Reading Below

    
ELIZABETH AND JAMES
Niet alleen Elizabeth is blij met haar zussen, andersom zijn Mary-Kate en Ashley dol op hun kleine zusje. Zó dol, dat ze hun kledinglijn Elizabeth and James, vernoemden naar hun zusje. Elizabeth: ‘Mijn zussen zijn erg dol op hun familie. Olsenboye, hun JC Penney kledinglijn, is onze Noorweegse naam. Elizabeth and James als naam voor een kledingnaam was ook niet toevallig gekozen. Als ik een kledinglijn begin, wat ik overigens niet ga doen, zou ik het Mary-Rose noemen naar mijn oma.’

     
Meer ‘jong Hollywood’: Georgia May Jagger in de campagne van de fonkelnieuwe Vivienne Westwood-juwelenlijn