Nagespeelde roddels

Je weet dat het een rustig weekje is in Hollywood wanneer de roddels niet alleen worden verzonnen, maar ook worden nagespeeld.

Meest gelezen

Je weet dat het een rustig weekje is in Hollywood wanneer de roddels niet alleen worden verzonnen, maar ook worden nagespeeld. Yup, nagespeeld. Met look-a-likes en fotoshoots en zo.

 

Ondanks een tweetal sterrenbaby’s, meerdere huwelijken, een oninteressante bitch fight en een uiterst jammere, maar voorspelbare liefdeshereniging, besloot het toch al onbetrouwbare In Touch dat er niet genoeg nieuws was. Dus werd het nieuws zelf gemaakt.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Onder de headline OMG! Jen and Angelina kiss and make up? zien we hoe de wereld er uit zou zien als de ‘driehoeksverhouding’ niet meer bestond. In dit andere, onwerkelijk universum zijn Jennifer Aniston en Angelina Jolie beste matties die hun kappersafspraken coördineren en samen een fles witte wijn leegdrinken. Hoe dat er uitziet? Alsof ze alle twee vijf kilo zijn aangekomen.

 

In Touch houdt de farce exact één alinea vol om dan te onthullen dat de vrouwen op de foto’s Jennifer en Tiffany zijn, professionele look-a-likes die hun geld verdienen (!) met het nadoen van de twee actrices.

Meest gelezen

 

De echte Jen en Angelina, zo weet In Touch, hebben elkaar al jaren niet meer van dichtbij meegemaakt. De laatste keer dat ze face to face kwamen, was tijdens de Oscar-uitreiking in 2009 toen Jennifer op het podium stond en Angelina op meters afstand in de zaal zat.

 

JESSICA SIMPSON BEDROGEN 

In Touch is niet de enige die deze week de volledige inhoud van het blad tijdens de redactievergadering heeft verzonnen. Op de cover van Life&Style gaat het over het niet bestaande geheime huwelijk van Rob P. en Kristen S. en Star, wellicht het minst onbetrouwbare jongetje van de klas, beschuldigt met schreeuwende koppen Jessica Simpsons verloofde van vreemdgaan.

 

Nu heeft dat laatste waarschijnlijk verzonnen nieuwtje toch een interessant staartje gekregen. Want in plaats van het keihard te negeren, besloot Jessica het nieuws te ontkennen en te dreigen met een aanklacht tegen Star. Stomme zet, want daarmee maakte ze het bericht opeens nieuwswaardig.

 

Waarom Jessica, toch wel vaker onderwerp van de meest uitzinnige roddels, opeens besloot juist deze roddel te ontkennen? Omdat het niet past bij haar imago. Jessica heeft een miljoenenimperium gebouwd op dat imago. Ze verkoopt er kleren, beautyproducten en een dieet mee. En, zoals dit artikel mooi uitlegt, als Jessica opeens een vrouw is die wordt bedrogen door haar man, willen heel veel vrouwen niet meer op haar lijken en dus haar jurkjes, parfum en dagcrème niet meer kopen.

Of de ontkenning ook betekent dat hij echt is vreemdgegaan, ik heb geen idee. Was hij sowieso niet nog getrouwd toen hij haar leerde kennen? Of heb ik dat verzonnen?

 

TWEE BABY'S EN EEN HUWELIJK 

Tot slot de baby's en huwelijken van de week. Drew Barrymore heeft een meisje gekregen en Reese Witherspoon een jongetje. De twee zijn pas net bevallen, dus een exclusieve fotoshoot voor People of US Weekly heeft nog niet plaats kunnen vinden. Of de twee gewaardeerde, prijzenwinnende actrices hun babyfoto's straks echt gaan verkopen aan de bladen? Sinds Drew haar huwelijk aan People verkocht (in navolging van Reese overigens), sta ik nergens meer van te kijken.

 

Anne Hatheway daarentegen trouwde 't afgelopen weekend en lijkt tot op heden geen deals met de bladen te hebben gemaakt. Er zijn uiteraard tientallen paparazzifoto’s, net als een paar maanden geleden van het huwelijk van Natalie Portman die op dezelfde locatie trouwde, maar deze zijn zo korrelig dat ze duidelijk van enorme afstand zijn genomen. Dat Anne haar huwelijk niet heeft verkocht, past bij haar huidige carrière. Anne gaat voor een Oscar in 2013, niet voor de cover van People. Dat maakt de kans dat ze dit jaar nog zwanger wordt overigens wel groot. Want een flinke baby bump deed het immers ook niet slecht voor Natalie Portman in 2011.

 

PS - Zie je een interessante headline voorbijkomen, laat het me weten via Twitter.