Bevestigd: Robert & Kristen écht samen

Verschillende ingewijden bevestigen dat Robert Pattinson en Kristen Stewart écht weer een koppel zijn.

Hoewel we de meeste verhalen in roddelbladen met een korrel zout moeten lezen, dient People – zoals onzer ELLE-blogger Anke Meijer ons meermaals op ’t hart drukt – wél serieus genomen te worden. En juist volgens dat Amerikaanse tijdschrift hebben Kristen en Robert 't goed gemaakt.

 

LIEFDESNESTJE
Een insider vertelt aan People dat de twee na de uitgelekte foto’s van Kristen en regisseur Rupert Sanders een tijd alleen zijn geweest. Vervolgens spraken ze op 15 september in Los Angeles af en besloten opnieuw tijd elkaar door te brengen. En… as we speak zijn ze weer officieel een koppel. Bovendien hebben de twee besloten hun gezamenlijke liefdesnestje in Los Angeles toch níet te verkopen.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Zien: Robert Pattinson & Kristen Stewart door de jaren heen >

 

Wordt een stuk gezelliger, tijdens die promotietour voor The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2. Hiervoor moeten Robert en Kristen later deze maand samen de rode loper op.

 

PS – Deze kunnen we je gewoonweg niet onthouden: Sienna Miller is voor het allereerst buiten gespot met dochter Marlowe. Robert Pattinsons best bud, Tom Sturridge, is trouwens de vader, wat goed te zien is aan de donkere lokken van de kleine knapperd. Bekijk de foto hier.