Tyra Banks’ nieuwe tv-show

Binnenkort duik je als kijker in de tienertijd van Tyra Banks. Er is namelijk een gloednieuwe tv-show in de maak over de jonge jaren van het topmodel.

Neen, geen tranentrekkende reality show-tafarelen. Het gaat om een comedyshow die gebaseerd is op Tyra’s tienerjaren. Nog voor het ‘smizen’ en America’s Next Top Model dus.

 

FIVEHEAD
De gloednieuwe televisieserie gaat Fivehead heten, een naam waar Tyra Banks haar grote voorhoofd mee aanduit. Juist. ‘In high school, if you have glasses, you’re a ‘four eyes’, if you have braces, you’re a ‘metal mouth’ but if you had my forehead? You’re a Fivehead,’ laat Tyra Banks opgewonden aan Deadline.com weten. Eh, duidelijk.
Voor de serie treedt het topmodel zelf op als producer én actrice. Hierbij krijgt ze aardig wat hulp van producer/schrijver Kenya Barris, die ze van vroeger kent en waarmee Tyra ook het razendpopulaire America’s Next Top Model creëerde.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Dit zijn dé filmtips van deze maand >

 

Wat we van de show kunnen verwachten? Veel high school- taferelen, wat immers altijd fijn vertier is. Bovendien volgen we Tyra’s lange weg naar de internationale catwalks. ‘Om haar carrière van dichtbij mee te maken was wild, maar om Tyra te zien opgroeien was niets minder dan helemaal knettergek,’ verklapt Kenya Barris aan Deadline.com. ‘Ik ben weggeblazen door de mogelijkheid om niet alleen een geweldig verhaal, maar ook een verhaal dat ik me zo liefdevol herinner te vertellen.’

 

Wanneer Fivehead op de Amerikaanse buis te zien is, is nog niet bekend. Uiteraard houden we het voor je in de smizen, eh, smiezen.