ELLE genomineerd voor Mercur Awards

Taart, champagne, muziek! ELLE's hoofdredacteur Cécile Narinx, de ELLE Stijlbijbel én de Mystery Man-actie dingen dit jaar mee voor een Mercur Award.

Zojuist werden er een stel enorme taarten de ELLE-redactie opgesjouwd met het nieuws dat ELLE genomineerd is voor drie Mercur Awards – dé prijzen der prijzen in de tijdschriftenwereld.

 

IN THE RUNNING
Onzer hoofdredacteur Cécile Narinx is net als vorig jaar genomineerd voor de Mercur-award Hoofdredacteur van het Jaar. Om er nog een schep bovenop te doen is de ELLE Stijlbijbel najaar 2012 – met die fraaie tijger op de voorkant – in de race voor Cover van het Jaar én maakt ELLE's Mystery Man-actie met Michiel Huisman kans op de prijs voor Marketingactie van het Jaar 2012. Wij zetten alvast de vreugdedansjes in. Vorig jaar mocht ELLE's Art Director Tara van Munster de knappe Mercur nog op het podium komen innen.  

Advertisement - Continue Reading Below

 

Op donderdag 29 november worden de tien te verdienen Mercurs bij de winnaars in de handen gedrukt in de Amsterdam Convention Factory. Duimen geblazen!