De grote Justin show

Hoeveel berichten kun je uit één huwelijk persen? People lijkt op dit moment voor het record te gaan.

Meest gelezen

Hoeveel berichten kun je uit één huwelijk persen? People lijkt op dit moment voor het record te gaan. Sinds het huwelijk van Justin Timberlake vorige week vrijdag, brengt de gossip-site iedere dag wel weer een nieuw ‘belangrijk’ detail – want blijkbaar is er niemand eerder zo mooi, romantisch en geweldig getrouwd als Justin Timberlake.

 

En ja, ik weet het, Jessica Biel was ook bij het huwelijk aanwezig. Al voelt dat als bijzaak wanneer je de stukken leest. Oké, de bruid droeg een opvallende roze jurk (de nieuwe trend van het moment), maar het huwelijk ging toch echt alleen maar over hem.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Neem de plechtigheid. Justin heeft zijn bruid toegezongen terwijl ze naar het altaar schreed. Je weet wel, het moment van de huwelijksvoltrekking dat helemaal om de bruid draait. Zijn serenade was zo emotioneel, liet Justin in een exclusief interview weten, dat volwassen mannen moesten huilen.

 

En dan hun huwelijksfoto op de cover van People (hij heeft zichzelf dus toch ‘verlaagd’ tot het gewone weekblad). Ondanks dat er iemand met een bruidsjurk op de foto staat, kun je niet anders dan kijken naar die springende man. Het is een groot eerbetoon aan Justin Timberlake.

Meest gelezen

 

Al was het vast niet zijn bedoeling dat dit eerbetoon nu een eigen, wat minder eerbetonerig leven aan het leiden is als een (hilarische) internetmeme.

 

JESSICA TIMBERLAKE  

Gisteren, bijna een hele week na het huwelijk, kreeg bruid Jessica voor het eerst een eigen headline op People. Het bericht: 'Jessica Biel will be Jessica Timberlake'. Over hoe ze zijn naam gaat aannemen en denkt dat ze met Jessica Timberlake de namenloterij heeft gewonnen.

 

Niet dat dit heel verrassend is trouwens. Justin Timberlake is een controlfreak en weet als geen ander hoe hij zijn carrière en zichzelf moet managen. En daar zijn nu de carrière en het imago van zijn vrouw bijgekomen. Sommigen opperen zelfs dat hij haar roze jurk heeft uitgekozen...

 

Maar zelfs controlfreak Justin kon niet alles in de hand houden de afgelopen week.

  

BRITNEY WAS ER OOK

Zo kan het nooit zijn bedoeling zijn geweest dat ex Britney Spears ook op zijn huwelijkscover zou verschijnen. Toch propte People haar in de bovenhoek. Zogenaamd omdat er nieuws over haar rechtszaak is, maar in werkelijkheid natuurlijk vooral omdat Justin niet kan trouwen zonder Britney.

 

En ook de negatieve berichtgeving heeft Justin niet kunnen tegenhouden.

 

Zelfs People kon niet niet melden dat hij zijn oude ‘NSync-maatjes niet had uitgenodigd omdat hij van zijn huwelijk ‘geen reünie wilde maken’. Eén van hen, Chris Kirkpatrick, was zelfs op hetzelfde moment op Capri maar niet bij het huwelijk. Gelukkig besloot Chris zijn vriendin ter plekke ten huwelijk te vragen waarmee hij – na jaren van totale vergetelheid – alsnog de gossip headlines wist te halen. 

 

OPHEF 

Maar de meeste ophef is ontstaan over een video die vrienden van het bruidspaar speciaal voor het huwelijk hadden gemaakt. In de video figureren tientallen daklozen uit Los Angeles die Justin en Jessica een fijne dag toewensen. Vast grappig bedoeld, maar wel een grapje ten kosten van daklozen op een bruiloft die miljoenen kost. Niet heel chic... En dat weet Justin ook. Verwacht wordt daarom dat hij, ook al heeft hij de video niet eens zelf gemaakt, de opbrengst van zijn exclusieve deal met People zal schenken aan een daklozencentrum.

 

Alles voor het imago.

 

PS - Zie je een interessante headline voorbijkomen, laat het me weten via Twitter.